Fischer International Norge A/S er en etablert leverandør av alle former for inn- og utvendig solskjerming og mørklegging til det norske markedet.

Vi er totalleverandør og har fokus på å utvikle skreddersydde produkter etter hver enkelt kundes ønsker og behov. Alle produktene har den høyeste tekniske og estetiske kvalitet og er velegnet til både privat- og prosjektmarkedet. Fischer International Norge er en god samarbeidspartner for både forhandlere og arkitekter.

Produktprogrammet omfatter rullegardin- og plissésystemer, gardintilbehør, persienner, lamellgardiner, liftgardiner, panelgardiner, utvendige persienner, screens, vindusmarkiser og mørkleggingssystemer.

Vår målsetning er å bli de norske forhandleres foretrukne leverandør, gjennom individuelt tilpasset løsninger og gode samarbeidsavtaler. Derfor leverer vi alltid markedets beste kvalitet innenfor de gitte tidsfrister, uten feil og til riktig pris.

Fischer International Norge er en del av danske Fischer Group A/S. Konsernets produkter selges i hele Europa, men i hovedsak i Skandinavia og de baltiske land.

Last ned våre Etiske retningslinjer